Contact Form

 

Πλησιάζοντας ολοένα και πιο πολύ στο τέλος του έτους αλλά και την περίοδο των Χριστουγέννων, μεγάλοι stars κυκλοφορούν τα νέα τους albums. Εμείς ξεχωρίσαμε και συγκεντρώσαμε αυτά που αναμένεται να πρωταγωνιστήουν στα charts.


Mariah Carey - Merry Christmas II You: Πρόκειται ουσιαστικά για το sequel του χριστουγεννιάτικου album της Mariah Carey, που είχε κυκλοφορήσε το  το 1994 και που συνέχισε να "μοσχοπουλάει" κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Αποτελεί ένα απο τα πιο επιτυχημένα χριστουγεννιάτικα άλμπουμ όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 12 εκατ. παγμοσμίως, ενώ το All I Want For Christmas θεωρείται ήδη classic. Το Merry Christmas II You κυκλοφόρησε στις 2 Νοεμβρίου και περιέχει 4 νέα τραγούδια, κλασσικά χριστουγεννιάτικα όπως "Oh Santa", "Little Drummer Boy" κ.α. καθώς και μια re-mastered έκδοση του "All I Want For Christmas".

Cee-Lo Green - The Lady Killer: Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός/παραγωγός/τραγουδιστής παρουσιάζει το τρίτο του solo album, με πρώτο single το "Fuck You" ή αλλιώς "Forget You" στην πιο κομψή του version, καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει στην κορυφή του UK Singles Chart. O Cee-Lo αποτελεί και το έτερον ήμιση των Gnarls Barkley, με μεγαλύτερη επιτυχία τους το εξαιρετικό "Crazy" (2006), το οποίο μάλιστα τοποθετήθηκε στην 100η θέση της αναβαθμισμένης λιστας του περιοδικού Rolling Stone, με τα καλύτερα 500 τραγούδια όλων των εποχών. Το Lady Killer έχει λάβει πολύ καλά σχόλια απο πολλά μουσικά έντυπα και κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου.

Bryan Adams - Bare Bones: Ένας απο τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, με δεκάδες βραβεία και εκατομμύρια φίλους, κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου το πέμπτο live album του. Εδώ συγκεντρώνονται και οι τρεις δεκαετίες της καριέρας του Bryan Adams, σε μια πιο μινιμαλιστική έκδοση αφού οι πληροφορίες μιλούν για ένα concept που θυμίζει το " Unplugged" του 1997.

Pink - Greatest Hits... So Far: Το album είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Pink, μέχρι τώρα. Αυτό που δε λέει ο τίτλος του είναι ότι θα περιέχονται και τέσσερα νέα τραγούδια, με πρώτο single το "Raise Your Glass". Απο τις επιτυχίες που περιέχονται σε αυτό το Greatest Hits, οι δέκα βρέθηκαν στο Top 10 των ΗΠΑ σύμφωνα με το Billboard. To έκτο αυτό album της Pink κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου.

Rihanna - Loud: Μια απο τις πιο δημοφιλείς popstars και ίσως η δεύτερη πιο επιτυχημένη της τελευταίας διετίας, πίσω απο την Lady Gaga. Γεννημένη το 1988, κατάφερε να κάνει τις πρώτες της  επιτυχίες σε πολύ μικρή ηλικία. Το πέμπτο κατα σειρά album, "Loud", έρχεται μόλις ένα χρόνο μετά το επιτυχημένο "Rated R", με ημερομηνία κυκλοφορίας την 16η Νοεμβρίου. Εδώ θα βρούμε το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της συνεργασίας της με τον Eminem στο "Love The Way You Lie Part 2", ενώ ήδη έχουν γίνει επιτυχίες τα δυο πρώτα singles "Only Girl" και "Who's That Chick".

Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy: Στις 22 Νοεμβρίου θα έχουμε στα χέρια μας τη νέα πολυσυζητημένη δουλειά του Kanye West. Ο άνθρωπος που μαζί με τους Jay-Z, Pharell Williams, κ.α. εκπροσωπούν ένα νέο ρεύμα που την τελευταία δεκαετία καταφέρνει να κάνει πραγματική τέχνη στον χώρο του hip hop. Τα ονόματα που συναντάμε ως guests στο My Beautiful Dark Twisted Fantasy είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά: Elton John, Jay-Z, Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Fergie, Kid Cudi κ.α. Μια εντυπωσιακή πρωτοτυπία του Kanye West, είναι η απόφασή του να μετατρέψει το single "Runaway", σε μικρού μήκους ταινία. 

Black Eyed Peas - The Beggining: Το νέο album της μπάντας που φαίνεται να εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό την ποπ του σήμερα και να δείχνει το δρόμο για την pop του άυριο. Κύριως υπέυθυνος για την εντυπωσιακή πορεία των Black Eyed Peas, είναι αναμφισβήτητα ο τραγουδιστής και παραγωγός Will I Am. Με το προηγούμενο άλμπουμ τους, The End (2009), να έχει βγάλει πέντε Top 10 singles, εκ των οποίων τα τρία έφτασαν στο νούμερο ένατων ΗΠΑ σύμφωνα με το Billboard, φέρνοντας το group στην κορυφή για 26 συνολικά εβδομάδες, μισό περίπου χρόνο! Πρώτο single του album, το The Time (Time Of My Life) το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ
(www.e-radio.gr)

Total comment

Author

John Tsipas

0   comments

Post a Comment

Cancel Reply