Contact Form

 

Arion Christmas! 100% Μουσική, 100% Χριστούγεννα!



Press Here
Ζήστε τη μαγεία της πιο γλυκιάς εποχής του χρόνου μέσα από τις μουσικές του Arion Christmas!
Έχουμε την κατάλληλη συνταγή στη σωστή αναλογία για τις εορταστικές μέρες που έρχονται: Πολλές σπάνιες ηχογραφήσεις, μία δόση από κάλαντα από όλο τον κόσμο, μπόλικη jazz, διασκευές, pop, soul και lounge μας δίνουν αυτό που λέμε 100% Χριστούγεννα!
Ο Arion Christmas, ένας από τους 10 σταθμούς του Arion Radio, σας ταξιδεύει σε παλιές αναμνήσεις, παιδικές εικόνες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, με τραγούδια από όλο τον κόσμο!
Χωρίς διακοπές, όλο το 24ωρο, 100% μουσική για να ζεστάνει τις καρδιές!
Κάλαντα από όλες τις χώρες του κόσμου, διασκευές των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του διεθνούς μουσικού στερεώματος, αλλά και ορχηστρικές μελωδίες σας συντροφεύουν όλη τη μέρα!
Καθώς μετράμε αντίστροφα τις μέρες για την πιο όμορφη περίοδο της χρονιάς, ένας σταθμός μπορεί να σας θυμίζει όλη μέρα πως έρχονται τα Χριστούγεννα! Arion Christmas!
Κάθε φορά που ανοίγετε τον Player του Arion Christmas, εκτός από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες μουσικές, θα βρίσκετε δεκάδες θέματα σχετικά με την αγαπημένη σας εποχή. Χριστουγεννιάτικες συνταγές, ιδέες για διακόσμηση, έθιμα και παραδόσεις για τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, ιδέες για διασκέδαση και στολισμό!
Φωτιά στο τζάκι, αγκαλιές, ζεστή σοκολάτα, μπισκότα, αγάπη, οικογένεια και μουσική από τον Αrion Christmas - Αυτό είναι 100% Χριστούγεννα!
Γιατί τα Χριστούγεννα πρέπει να τα ζήσεις με όλη σου την καρδιά! (Και γι' αυτό είμαστε σίγουροι 100%!)

Ακούστε τον Arion Christmas εδώ: http://www.arionradio.com/arionchristmas/player

Total comment

Author

John Tsipas

0   comments

Post a Comment

Cancel Reply